Historie

Det hele begyndte i en grisesti på et husmandsbrug i Broløs ved Mariager, hvor Erling Jensen lagde grundstenen til Speed Color A/S som her 40 år senere udviklet sig til en virksomhed, som har specialiseret sig i industrilakering, fin industrilakering, sandblæsning og metallisering til både erhverv og private.

Speed Color A/S følger og forsøger løbende at tilpasse sig udviklingen. Derfor byggede vi i 2005 to haller på 1400 m2, som er Danmarks mest rationelle industrilakeringsværksted for vådmaling. Det vedligeholdes og udbygges selvfølgelig løbende.

I 2016 så Speed Color A/S behovet for at implementeret et nyt produktionsstyringssystem hvor vi bruger QR koder. Dette betyder, at samtige medarbejder let kan følge produkterne igennem hele produktionsprocessen og let kan besvare kundehenvendelser.  

Speed Color A/S maler i alle kooorsionskategorier også Norsok, alle glanstrin og i alle regnbuens farver også med specialeffekter.  Vi kan male efter ISO-normer og må også male med brandmaling og levnedsmiddelmaling.